Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Derince ilçesinde, müşteri kılığında girdiği markette, kasiyeri silahla etkisiz hale getiren soyguncu, kasadan aldığı paralarla kaçtı.

        Alınan bilgiye göre Derince Çınarlı Mahallesi Çenesuyu Caddesinde bulunan bir markete müşteri gibi giren 20-25 yaşlarındaki kimliği belirsiz kişi, marketten içecek ve leblebi aldıktan sonra yüzünü atkı ile kapatarak, kasaya yaklaştı. Bu sırada, kasada biriken 480 lirayı diğer kasiyer arkadaşına vermek için hazırlanan kasiyere tabancayı gösteren soyguncu, kasiyeri etkisiz hale getirerek, parayı aldıktan sonra kaçtı.

        Soygun sonrası şoka giren kasiyer, arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

        Olay yerine gelen polis ekipleri, markette incelemelerde bulundu. Marketin güvenlik kamerasındaki görüntülerden, zanlının elindeki silahın oyuncak olma ihtimali üzerinde duran ekipler, görüntülerden yola çıkarak, soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler