Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde doğal akvaryumu andıran ve turkuaz mavisi görünümüyle dikkati çeken Gökpınar Gölü'nde, dalgıçlar tarafından Anadolu Ajansı (AA) flaması açıldı.

        Gökpınar Gölü'nde dalış yapan Sivas Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, AA'nın kuruluşunun 97'nci yıl dönümü dolayısıyla su altında kurumun flamasını açtı.

        Bir süre AA flaması ile dalış yapan balık adamlar, Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümünü kutladı.

        Sivas AFAD Müdürü Nazif Ekinci, AA'nın çalışmalarından övgüyle bahsederek, AA'nın "doğru, dürüst ve tarafsız haberciliğin adresi" olduğunu vurguladı.

        Kurumun kuruluşunun 97'nci yıl dönümünü kutlayan Ekinci, ''Anadolu Ajansı, Türkiye'nin gözü, kulağı, sesi. Başarılı çalışmalarından dolayı AA'yı ve çalışanlarını kutluyorum. Balık adamlarımız AA'nın kuruluşunu, doğal akvaryumu andıran Gökpınar Gölü altında AA flaması açarak farklı bir şekilde kutladı." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler