Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara'nın Kalecik ilçesinde kaybolan kadın, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekiplerinin arama çalışmaları sonucu dere yatağında ölü bulundu.

        AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Akçataş köyünde oturan 51 yaşındaki Meryem Aksoy, 4 Nisan'da evinden çıktıktan sonra bir daha dönmedi.

        Aksoy'un hayatından endişe eden yakınları, AFAD ve AKUT ekiplerinden yardım istedi. Köye ulaşan ekipler, gerekli bilgileri alarak arama çalışmalarını başlattı.

        Kuzeydeki Yılanlı köyüne doğru bulunan arazide "grid" arama tekniğiyle çalışmalarını sürdüren ekipler, kayalıklar üzerinde kan izlerine rastladı.

        Bu bölgede arama faaliyetlerini yoğunlaştıran ekipler, Killik Deresi yatağı boyunca yaklaşık 250 metre kan izlerini takip ederek, 5 Nisan'da Aksoy'un cansız bedenine ulaştı.

        Kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla adli tıp morguna kaldırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler