Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden BBP Hafik İlçe Başkanı Mahmut Zeyrek’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

        Zeyrek'in ilçeye bağlı Düzyayla köyündeki evine gelen Destici, aileye ve yakınlarına başsağlığı diledi. Destici, ziyarette Kur'an-ı Kerim de okudu.

        Destici, 61 yaşında hayatını kaybeden 6 çocuk babası Zeyrek'i rahmetle andığını belirterek, "Partimizin kurucusu ve ilk genel başkanı olan rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ile Hafik'e her gelişimizde bizi güler yüzle karşıladı. Yaklaşık 6 ay önce de ilçeye geldiğimizde bizi yine öyle karşılamıştı. Kendisine Allah'tan rahmet, siz ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum." dedi.

        Taziye ziyaretine, BBP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp, BBP Sivas İl Başkanı Uğur Bulut ve partililer de katıldı.

        Hafik ilçesinde esnaflık yapan Zeyrek, geçen salı günü akşam saatlerinde evinde kalp krizi geçirmiş, kaldırıldığı Hafik Hacı Esma Kocacık İlçe Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler