Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ (AA) - Hakkari'de haklarında "terör örgütüne üye olmak" suçundan yakalama kararı bulunan 2 kişi yakalandı.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

        Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

        "Çukurca ilçemizde 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan hakkında yakalama kararı bulunan bir şahsın Çığlı köyüne geleceğine dair bilgi edinilmesi üzerine 10 Nisan 2017 günü saat 08.30 sıralarında ilimiz Çukurca ilçesi Çığlı köyünde yapılan operasyonda bir şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır."

        Açıklamada ayrıca "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan arandığı tespit edilen bir şüphelinin de Esendere Jandarma Karakol Komutanlığı görevlilerince gerçekleştirilen yol kontrolü esnasında yakalandığı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler