Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Şanlıurfa'da Vali Güngör Azim Tuna ile İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu'nu ziyaret etti.

        Anayasa değişikliğine ilişkin 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında kentte gelen Destici ve beraberindeki partililer, makamında görüştükleri Vali Tuna ile bir süre sohbet etti. Tuna, Destici'ye bakır fincan takımı hediye etti.

        Destici, daha sonra İl Emniyet Müdürü Tipioğlu'nu ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

        Daha sonra beraberindekilerle tarihi Balıklıgöl Yerleşkesine uğrayan Destici, burada bir araya geldikleri vatandaşlardan, halk oylamasında "Evet" tercihinde bulunmalarını istedi.

        Destici, burada bulunan ve kutsal olduğuna inanılan balıklara da yem attı.

        Ziyaretlerinde Destici'ye partisinin İl Başkanı Sabri Cavcı ve Haliliye İlçe Başkanı Ferhat Tanburacı'nın yanı sıra bazı teşkilat üyeleri eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler