Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Batman'ın 2 ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, motorin ile karıştırılmış amonyum nitrat, 140 metre kablo ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildiği bildirildi.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Sason ve Kozluk ilçelerinde terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, sığınak, barınak ve depo alanlarının imha edilmesi amacıyla operasyon düzenlendi.

        Operasyonda, yaprakların arasında gizlenmiş 140 metre elektrik kablosu, 2 pil, 500 litrelik su varili içerisinde motorin ile karıştırılmış 4 kilogram amonyum nitrat ile çok miktarda yaşam malzeme ele geçirildi.

        Cumhuriyet savcılığının talimatıyla delil niteliğindeki malzemelere incelenmek üzere el konuldu, diğerleri ise yerinde imha edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler