Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ve PKK'ya yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince terör örgütleriyle mücadele çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.

        Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "Varto ilçesinde görev yapan bir askeri personel gözaltına alınmış ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik çalışmalarında ise 4 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranan bir kişi tutuklanmıştır."

        Açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda da "silahlı yağma" suçundan hakkında 16 yıl 8 ay hapis cezası bulunan hükümlünün tutuklandığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler