Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Van'ın Muradiye ilçesinde 2 el bombası, 3 patlayıcı düzeneği ve içine patlayıcı yerleştirilmiş 6 büyük tüp ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada, İlçe Jandarma Komutanlığına gelen ihbarın ardından Babacan Mahallesi kırsalındaki dere yatağında arazi incelemesi gerçekleştirildiği belirtildi.

        Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "İnceleme sonucunda 2 el bombası, 215 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, 340 adet M-16 piyade tüfeği fişeği, 6 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, 3 el yapımı patlayıcı düzeneği, 3 roketatar sevk fişeği, keskin nişancı dürbünü, sırt çantası, radyo, 2 takım terörist kıyafeti, 2 cep telefonu bataryası ile çok miktarda el yapımı patlayıcı düzeneği yapımında kullanılan elektronik malzeme ve tıbbi malzeme ele geçirilmiştir."

        Açıklamada ayrıca, aramalarda içine patlayıcı yerleştirilmiş toprağa gömülü 6 büyük tüp ele geçirildiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler