Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Batman'da bir kişinin ölümü, bir kişinin ağır yaralandığı silahlı saldırının faili olduğu değerlendirilen 1 zanlı gözaltına alındı.

        Valilikten yapılan açıklamada, 12 Nisan'da Batman-Kozluk karayolunun 10’uncu kilometresinde araç içerisindeki 1 şahsın silahlı saldırı sonucu olay yerinde öldürülmesi ve aynı araçta bulunan 1 kişinin ağır yaralanması olayıyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

        Açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan araştırmalar neticesinde; meydana gelen silahlı saldırı olayının şüphelisi olarak 1 şüpheli, olayda kullanıldığı değerlendirilen 2 av tüfeği ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır." bilgisine yer verildi.

        -Olay

        12 Nisan'da Batman-Kozluk Karayolu'nun 10. kilometresinde 35 GD 7427 plakalı otomobilde silahlı saldırıya uğrayan Süleyman Gültekin (30) hayatını kaybetmiş, Seren Gündoğdu (26) ise ağır yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler