Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valiliği, Suruç ilçesinde bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıda etkisiz hale getirilen teröristin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldığını bildirdi.

        Valilik'ten yapılan açıklamada, saat 16.30 civarında Suruç Devlet Hastanesi yanında bomba yüklü bir aracın patladığı belirtildi.

        Açıklamada, saldırgana ilişkin şu bilgilere yer verildi:

        "23 Nisan ve 1 Mayıs etkinliklerini kana bulamak isteyen terör örgütü mensuplarınca hazırlanan bomba yüklü ve içerisinde bir teröristin bulunduğu araç, Suruç Devlet Hastanesi civarında patlamıştır. Meydana gelen patlama sonrası araçta bulunan bir terörist etkisiz hale gelmiştir. Patlamada ölen teröristin kimliğini belirlemek üzere kimlik tespit çalışmaları başlatılmış olup, meydana gelen patlamada başka can kaybı yaşanmamıştır. Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler