Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'de 3 ayrı mahalledeki sahte üretim yapılan imalathanelere düzenlenen operasyonlarda toz deterjan, sıvı temizlik malzemesi ve şampuanlardan oluşan toplam 16 ton 482 kilogram sahte temizlik malzemesi ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, Mersin Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte temizlik malzemeleri üretildiği tespit edilen merkez Akdeniz ilçesindeki Toroslar, Kurdali ve Gündoğdu mahallelerindeki imalat yerlerine baskın düzenledi.

        Adreslerde yapılan aramalarda, 14 ton 180 kilogramı toz deterjan, 2 ton 150 kilogramı sıvı temizlik malzemesi ve 185 kutu şampuan olmak üzere toplamda 16 ton 482 kilogram sahte temizlik malzemesi ile üretimde kullanılan dijital teraziler, makineler, renklendirici ürünler ve kimyasal maddeler ele geçirildi.

        Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler