Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

        1- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Somali Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Muhammed Abdullah Muhammed ile görüşecek.

        (TBMM/11.00)

        2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek.

        (Ankara/12.00)

        3- Milli Eğitim Bakanlığınca, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında ikinci dönem merkezi ortak sınavlarının birinci gün oturumları gerçekleştirilecek.

        (09.00)

        YASAMA YÜRÜTME SİYASET

        1- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bakanlık'ta, Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve bağlı sendikaların genel başkanlarıyla "Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Anlaşma Protokolü" toplantısına katılacak.

        (Ankara/11.00)

        2- Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği Genel Kuruluna iştirak edecek.

        (Ankara/11.30)

        EKONOMİ

        1- Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, İstanbul Sanayi Odası (İSO) nisan ayı Meclis toplantısında "Referandum sonrası Türkiye'nin yeni vizyonunun ekonomi ve sanayi açısından önemi" konulu konuşma yapacak.

        (İstanbul/15.00)

        2- Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ve Türkiye Bankalar Birliğince (TBB) düzenlenen "Türk Bankacılık Sektöründe Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı İle Mücadele Çalıştayı"nda konuşacak.

        (İstanbul/10.00)

        4- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Valiliği ziyaret edecek ve Karayolları Bölge Müdürleri Toplantısı'na başkanlık yapacak.

        (Bursa/15.00/15.30)

        DÜNYA-DİPLOMASİ

        1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Özbek mevkidaşı Abdulaziz Kamilov ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev tarafından kabul edilecek.

        (Taşkent)

        2- Musul kent merkezinin batı yakasının terör örgütü DEAŞ'tan geri alınması operasyonu takip ediliyor.

        (Musul)

        3- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

        (Sana)

        4- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

        (Şam)

        KÜLTÜR SANAT

        1- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bosna Hersek'te Çocuk Şenliğine katılacak ve Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyinin Boşnak üyesi Bakir İzetbegovic ile görüşecek.

        (Zenica/Saraybosna)

        GÜNCEL

        1- Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, YGS, LYS ve KPSS sınavlarında başvuru tarihlerini kaçırarak mağdur olan bazı öğrencileri kabul ederek basın toplantısı düzenleyecek.

        (Ankara/13.00)

        SPOR

        1- Futbolda Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

        (İstanbul/20.45)

        2- Basketbol THY Avrupa Ligi play-off serisinde Anadolu Efes, Yunanistan'ın Olympiakos takımını, Darüşşafaka Doğuş ise İspanya'nın Real Madrid takımını konuk edecek.

        (İstanbul/19.30/21.15)

        3- Voleybol Efeler Ligi play-off final serisinin ilk maçında Halkbank iel Arkas Spor, TVF Başkent Salonu'nda karşılaşacak.

        (Ankara/18.00)

        4- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi üçüncü ve son maçında Bellona AGÜ ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

        (Kayseri/18.00)

        ***

        Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler