Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) adliye ve cezaevi yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında açılan, 12'si tutuklu 21 sanığın yargılandığı davada ilk duruşma tamamlandı.

        Karaman Ağır Ceza Mahkemesince görülen duruşmanın üçüncü gününde, 21 eski adliye ve ceza infaz kurumu personeli hazır bulundu.

        Sanık avukatlarının savunmalarını yapmasından sonra sanıklara söz verildi. Tutuklu sanıklar tahliyelerini talep ederken, diğer sanıklar da haklarında bulunan adli kontrol şartının kaldırılmasını istedi.

        Mahkeme heyeti, verilen ara kararda 12 kişinin tutukluluk hali ile 9 sanık hakkındaki adli kontrol şartının devamına karar vererek, davayı 24 Mayıs'a erteledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler