Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Kale ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 5'i tutuklu 15 sanığın yargılanmasına başladı.

        Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesinin Denizli Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki duruşma salonunda görülmeye başlanan davanın ilk duruşmasına sanıklar, avukatları ile yakınları katıldı.

        Duruşmada savunmalarını yapan sanıklar üzerilerine atılı suçlamaları kabul etmezken, mahkeme heyeti, sanık ve avukatlarının tahliyeye ilişkin son savunmalarını aldı.

        Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tahliye talebinin reddine karar vererek duruşmayı erteledi.

        Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma çerçevesinde açılan davada, sanıklar hakkında "örgüt üyesi olmak" ve "örgüte yardım yataklık etmek" suçlarından 7,5 ila 15 yıl arasında hapis cezası isteniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler