Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Çanakkale Kara Savaşları'nın 102'nci yılı dolayısıyla Deniz Harp Okulu öğrencilerinin katılımıyla temsili 57'nci Alay yürüyüşü yapıldığı bildirildi.

        TSK'dan yapılan bilgilendirmeye göre, Çanakkale Kara Savaşları'nın 102'nci yıl dönümü ve 57'nci Alay yürüyüşü etkinlikleri kapsamında, Deniz Harp Okulu öğrencilerinin katılımıyla 25 Nisan gecesi saat 03.10 ile 10.00 saatlerinde Çanakkale'de gerçekleştirildi.

        Faaliyet kapsamında, Bigalı köyünde şafak vakti 57'nci Alay'ın son yemeği olan kırık buğday çorbası içildikten sonra, son yürüyüş güzergahı Kocadere mevkisinden Conkbayırı'na kadar 3 bin kişinin katılımıyla temsili 57'nci Alay yürüyüşü icra edildi.

        Daha sonra Yalova köyü Eceabat'ta bulunan Akbaş Şehitliği de ziyaret edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler