Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara Valiliği tarafından, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü"nde Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) ve Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) tarafından düzenlenecek etkinlikler dolayısıyla bazı güvenlik önlemleri alınacağı bildirildi.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla pazartesi günü Türk-İş, KESK ve DİSK tarafından düzenlenecek açık hava toplantılarında alınacak önemler belirtildi.

        Açıklamada, söz konusu kutlamalar dolayısıyla düzenlenecek açık hava toplantılarına vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için alana poşet, çanta ve benzeri eşyalarla gelmemeleri konusunda uyarıda bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler