Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Bitlis'te, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve PKK'ya yönelik operasyonda 8 zanlı gözaltına alındı.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

        Bitlis Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Tatvan ilçesinde düzenlenen operasyonda, "terör örgütü PKK/KCK üyesi olmak", "iş birlikçilik faaliyetlerinde bulunmak" ile "yardım ve yataklık etme" suçlarından 4 kişi yakalandı.

        FETÖ/PDY'nin mahrem yapısının faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve önlenmesine yönelik Bitlis merkezli Tatvan, Adilcevaz ve Güroymak ilçeleri ile Van'da düzenlenen operasyonda 3 zanlı Bitlis, bir kişi de Van'da gözaltına alındı.

        Terör örgütleri ve bunların düzenlediği eylemlere karşı mücadele, halkın desteğini alan güvenlik güçlerince kararlılıkla sürdürülecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler