Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Voleybolda Efeler Ligi play-off final serisinde Halkbank, yarın şampiyonluk için Arkas Spor'a konuk olacak.

        Toplam 3 galibiyete ulaşacak ekibin sezonu şampiyon tamamlayacağı seride 2-0 önde bulunan Halkbank, rakibini bir kez daha yenerek adını zirveye yazdırmaya çalışacak.

        Atatürk Voleybol Vestel Venus Arena'daki mücadele saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Arkas Spor'un kazanması halinde, serinin dördüncü müsabakası 3 Mayıs Çarşamba günü yine İzmir'de yapılacak.

        - Oyuncular şampiyonluğa inanıyor

        Karşılaşma öncesinde başkent ekibinin oyuncuları yaptıkları açıklamalarda, şampiyonluk konusunda inançlarını dile getirdi.

        Takım kaptanı Ivan Miljkovic, şampiyonluğa ulaşabilmek için bir galibiyete daha ihtiyaçları olduğuna dikkati çekerek, "Henüz kazanılmış bir şey yok. Bu maçı alırsak, kazandığımız 2 maçın önemi olacak. Bize düşen iyi oynayıp, kazanmak." dedi.

        Oyunculardan Caner Dengin de 2-0'ın avantajını kullanmak istediklerini belirterek, "Arkas Spor'u kendi evinde mağlup ederek şampiyon olmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

        Hasan Yeşilbudak ise henüz hiçbir şeyin belli olmadığını dile getirerek, "Her şeye yeni başlıyor gibi düşünüyoruz. Tüm sezonun emeğinin karşılığını alacağımız maçın zamanı geldi. Sorunsuz ve mutlu bir şekilde Ankara'ya dönmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

        Sezon başından beri şampiyonluk için çalıştıklarını ifade eden Mustafa Ramazanoğlu da "Takım olarak hedefe kitlendik. Skor üstünlüğümüz de var. Bu bizim için küçük bir avantaj olsa da kazanılmış bir şey yok. Bir galibiyete daha ihtiyacımız var. Takım olarak bunu başarabilecek güçteyiz." şeklinde konuştu.

        Takımın Sloven oyuncusu Dejan Vincic ise İzmir'de de kazanmak istediklerini dile getirerek, Ankara'ya şampiyon dönmek istediklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler