Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Buldan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, biri çocuk 3 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi istikametinden şehir merkezine giden Süleyman Fırtına (29) yönetimindeki 20 ARY 84 plakalı motosiklet, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan anne Belkıs Sarıoğlu ve bebek arabasındaki 2 yaşındaki çocuğu Mehmet Sarıoğlu'na çarptı.

        Kazada, motosiklet sürücüsü Süleyman Fırtına olay yerinde hayatını kaybederken, motosikletin arkasında bulunan Mehmet Sıtkı Güler ile motosikletin çarptığı anne Sarıoğlu (31) ile çocuğu Mehmet Sarıoğlu yaralandı.

        Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Denizli'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

        Olay yerinde hayatını kaybeden Süleyman Fırtına'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler