Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL (AA) - Bingöl'ün Genç ilçesinde 19 köy ile bu köylere bağlı mahalle ve mezralar arasında kalan bölgelerde ilan edilen sokağa çıkma yasağı sona erdi.

        Valilikten yapılan açıklamada, PKK'lı teröristler ve iş birlikçilerini etkisiz hale getirmek, sığınak, barınak, depo alanları ile uçaksavar mevzilerini tahrip etmek, ve malzemeleri ele geçirmek amacıyla Genç ilçesine bağlı Karcı, Yelkaya, Üçgül, Döşekkaya, Direkli, Ericek, Servi, Harmancık, Çoban Çesmesi, Sarıbudak, Yaydere, Büyükçağ, Çevirme, Yayla, Şehitköy, Yeniyazı, Doğanca, Bulgurluk ve Yolaçtı köyleri ile bu köylere bağlı mahalle ve mezralar arasında kalan bölgede düzenlenen operasyon nedeniyle saat 00.00'dan itibaren ilan edilen sokağa çıkma yasağının saat 16.00 itibarıyla kaldırıldığı bildirildi.

        Açıklamada, vatandaşlara can ve mal güvenliklerinin korunması için sokağa çıkma yasağına uydukları için teşekkür edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler