Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığının Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kapatılan eğitim kurumlarına ilişkin soruşturması kapsamında 38 şüphelinin yakalanması için 12 ilde düzenlenen operasyonda 16 kişi gözaltına alındı.

        Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı, Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan FETÖ'nün eğitim kurumlarının yöneticisi ve çalışanı olan şüphelilere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 38 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

        Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ankara merkezli 12 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi.

        Operasyon kapsamında, ByLock kullanıcısı olduğu, Bank Asya'da hesabı bulunduğu ve FETÖ tepe yönetimi ile irtibatlı oldukları belirtilen 38 şüpheliden 16'sı gözaltına alındı.

        Diğer şüphelileri yakalamak için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler