Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Dünyanın dört bir yanından ünlü yemek şefleri başkentte düzenlenecek "Gurme Festivali"nde bir araya gelecek.

        Türkiye'nin genç aşçılarının da seçileceği "Gurme Lezzetleri Festivali", yarın Cern Modern'de başlayacak.

        Festival organizatörü Gamze Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, katılımcıların interaktif olarak lezzet üretiminde yer almasını hedeflediklerini belirtti.

        Türkiye ve dünyadan ünlü şeflerin katılacağı büyük bir "workshop" programı yapılacağını dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:

        "Gizem Özdilli cumartesi günü yeme içme meseleleri adına bir söyleşi yapacak. 21 günde bir beden küçülten mucizevi reçetesini uygulamalı olarak açıklayacak. 'If Performans Hall müzik grupları' sahne şovları ile renk katacak. Türkiyenin en genç aşçıları yarışacak. Turkish Culinary Academy dünya mutfağını Gurme Festivali'ne taşıyacak. Ünlü şeflerin jüri üyesi olacağı Türkiye Aşçılar Federasyonunun Türkiye'de ilk kez düzenleyeceği İsli Kazan Yemek Yarışması ile Türkiye'nin en genç aşçıları seçilecek."

        Festival 14 Mayıs Pazar günü sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler