Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik Batman merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında doktor, psikolog, icra müdür yardımcısı ve öğretmenlerin olduğu 11 şüpheliden 7'si tutuklandı.

        Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye soruşturması kapsamında Batman merkezli 4 ilde aralarında doktor, psikolog, icra müdür yardımcısı ve öğretmenlerin olduğu 12 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldığı belirtildi.

        Operasyonda, 11 şüphelinin gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada, şüphelilerden 9'unun emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildiği bildirildi.

        Şüphelilerden 7'sinin tutuklandığı, ikisinin adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı, 2 şüphelinin ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü aktarılan açıklamada, firari bir şüpheliyi ise yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler