Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, yolcu midibüsünün şarampole yuvarlandığı kazada yaralanan 11 kişiden 3'ünün Marmaris'te tedavi altına alındığını söyledi.

        Yüksel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla-Antalya karayolunun Sakargeçidi mevkisinde meydana gelen elim kazada hayatını kaybedenler olduğunu anımsattı.

        Mevkinin Muğla ve Marmaris arasında, Ula ilçesi hudutlarında olduğunu kaydeden Yüksel, gerekli müdahalelerin yapıldığını anlattı.

        Yüksel, şöyle konuştu:

        "Marmaris olarak biz de ambulanslarımızı sevk etmiştik. Marmaris Devlet Hastanesine 2, Yücelen Hastanesine bir yaralımız intikal etti. Burada bir bayan ve bir çocuk, Yücelen'de de 17 yaşında bir çocuk var. Sağlık durumları hakkında henüz bilgi yok. Çok ciddi olmadığını tahmin ediyorum. Anneler Günü öncesi, bayan yolcuların olduğu bir otobüs olması daha da elim. Herkese başsağlığı, yaralılara da acil şifa diliyorum."

        Muğla-Antalya karayolunun Sakargeçidi mevkisinde şarampole yuvarlanan 03 FR 747 plakalı midibüs, yaklaşık 15 metre aşağıdan geçen karayoluna düşerek 35 AL 1645 otomobile çarpmıştı. Kazada 23 kişi hayatını kaybetmiş, 11 kişi yaralanmıştı.

        Midibüste bulunan, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan grubun Anneler Günü kapsamında sabah saatlerinde İzmir Buca'dan, Marmaris'e gitmek üzere hareket ettikleri öğrenilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler