Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Marmaris Menteşe karayolu Sakar mevkisinde yolcu midibüsünün şarampole yuvarlanması sonucu meydana trafik kazasında yaralananları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

        Bakan Kaya, Marmaris Devlet Hastanesi çocuk servisinde yatan Beyzanur Hano (8), yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Cahide Güler, Özel Marmaris Yücelen Hastanesinde göz ameliyatı olan Simge Sinur'u (17) ziyaret ederek başhekimlerden sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

        Bakan Kaya'ya AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile Muğla Valisi Amir Çiçek eşlik etti.

        Hastane çıkışında gazetecilerin soruları üzerine Bakan Kaya, hastaların ve ailelerinin durumları hakkında tam bilgi aldıktan sonra kamuoyuna bilgi vereceğini kaydetti.

        Bakan Kaya, hastane ziyaretlerinin ardından kaza yerinde incelemede bulunmak üzere ilçeden ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler