Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'da Ali Erdem Cindilli ve Merve Gündeş ile Mehmet Cem Bölen ve Meltem Gör çiftlerinin nikah şahidi oldu.

        Bakan Akdağ, ilk önce Ali Erdem Cindilli ve Merve Gündeş çiftinin Palandöken Dağı'ndaki bir otelde yapılan düğününe katıldı. Burada aile fertleriyle görüşen Akdağ, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu'nun kıydığı nikahta şahitlik yaptı.

        Evlilik cüzdanını geline veren Bakan Akdağ, genç çifte mutluluk diledi.

        Akdağ, daha sonra yine aynı ilçedeki başka bir otelde gerçekleştirilen Mehmet Cem Bölen ve Meltem Gör çiftinin düğün merasimine katıldı.

        Burada da şahitlik yapan ve evlilik cüzdanını yine geline teslim eden Bakan Akdağ, yaptığı konuşmada, evliliğin ülke toplumun en güzel geleneği olduğunu belirtti.

        Akdağ, evlenen çiftlerin mutluluklarının yüzlerinden okunduğunu ifade ederek, "Birçok ailenin evlilik bekleyen yavruları var. Darısı o evliliği bekleyen gençlerin başına olsun. Bugün 'Anneler Günü', evlenen bu gençlerin artık iki annesi ve iki babası var. Bizim geleneğimiz, inancımız öyle. Anne ve babalarınıza saygıda kusur etmeyin. bu hem sizin mutluluğunuzu artıracak, hem de aile saadeti kazandıracak." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler