Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde bisiklet kullanımının önemine dikkati çekmek için "Sağlık için Pedalla" etkinliği düzenlendi.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen programa katılmak isteyen yaklaşık 150 bisikletli, Uğur Mumcu Parkı girişinde toplandı.

        Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, beraberindeki protokol üyeleri, gazeteciler ve vatandaşlar, Akdeniz Caddesi'nde 5 kilometre bisiklet sürdü. Etkinliğe bazı vatandaşlar çocuklarıyla katıldı.

        Kaymakam Çalık, yaptığı açıklamada, Fethiye'de Gençlik Haftası boyunca etkinlikler düzenleneceğini söyledi.

        Halkın rahatça katılacağı etkinlikler düzenleyerek, bazı konulara dikkati çekmek istediklerini belirten Çalık, "Keyifli bir etkinlik oldu. Bölgemizde bisiklet kullanımı çok önemli. Bisikletin yakıtı yok. Hem spor yapıyoruz hem de çevreyi kirletmiyoruz." dedi.

        Çalık, Fethiye'de bisiklet ve motosiklet kullanımın yaygın olduğunu, bunu daha da yaygınlaştırmak istediklerini ifade etti.

        Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit de bisiklet kullanımının önemine dikkati çekmek ve sağlıklı yaşamı teşvik etmek için etkinlik düzenlediklerini vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler