Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Çankaya'da dün eşi tarafından silahla vurulan ve bıçakla yaralanan kadın tedavi altına alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

        Alınan bilgiye göre, Çankaya'daki evinde, kendisini aldattığını öne süren eşi İ.Ç. tarafından banyoda tabanca ve bıçakla göğsü ile sırtından yaralanan Pınar Ç. (35), olay sonrası kaldırıldığı Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Çankaya ilçesinde İ.Ç, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Pınar Ç'yi dün banyoda tabanca ve bıçakla yaralamış, evden ayrılmasının ardından eşinin kendisini aldattığını iddia ettiği M.Ç'yi de sokakta silahla yaraladıktan sonra araçla kaçmıştı. Hayati tehlikesi olmadığı öğrenilen M.Ç. hastaneye kaldırılmıştı. Pursaklar'da yakalanan İ.Ç, polislere M.Ç'nin yanı sıra eşini de vurduğunu söylemişti. Eve giden ekipler, ağır yaralı buldukları Pınar Ç'yi hastaneye götürmüştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler