Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Menteşe ilçesinde, 3 gündür kayalıklarda mahsur kalan 6 keçi, AKUT ekiplerince 4 saat süren çalışmayla kurtarıldı

        Kerkez mevkisinde Hüsamettin Yıldırım'a ait 6 keçinin yaklaşık 3 gün önce kayalık arazide 200 metre yükseklikte mahsur kaldığı bilgisi üzerine 5 kişilik AKUT Marmaris ekibi bölgede çalışma başlattı.

        Keçilerin mahsur kaldığı alanın 15 metre üzerine çıkan ekip, ip teknikleri kullanarak kurulan istasyonla keçilere ulaştı. Ekipler, kayalıklarda 3 gündür mahsur kalan hayvanları düz alana taşıdı. Kurtarılan keçiler, daha sonra sahibine teslim edildi.

        AKUT Marmaris ekibi görevlileri, vatandaşların bu tür durumlarda kendilerini tehlikeye atmamaları ve yardım istemeleri çağrısında da bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler