Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Bolu'da önceki gün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü hayatını kaybetti.

        Önceki gün D-100 karayolunun Yumrukaya mevkisinde, Hüseyin Hıracıoğlu idaresindeki otomobile Seyhan Ersoy'un (62) kullandığı kamyonetin çarpışması sonucu ağır yaralanan otomobil sürücüsü, 2 günlük yaşam mücadelesinde yenik düştü.

        Hıracıoğlu, tedavi gördüğü Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        - Olay

        Önceki gün, D-100 karayolunun Yumrukaya mevkisinde Hüseyin Hıracıoğlu idaresindeki 34 JT 7384 plakalı otomobil ile Seyhan Ersoy'un (62) kullandığı 14 EJ 846 plakalı kamyonet çarpışmış, kazada kamyonet sürücüsü Seyhan Ersoy, olay yerinde hayatını kaybederken, Hıracıoğlu ile otomobilde bulunan Nida Yaman yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler