Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Başkentte polis ekiplerince düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen ve terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları değerlendirilen 2 teröristin cesedi, incelemelerin ardından cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

        Etimesgut ilçesi Yapracık Mahallesi TOKİ konutları Y-2 Blok 5. kat 11 numaralı dairede 2 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonun ardından olay yeri inceleme ekiplerinin başlattığı çalışmalar sona erdi.

        İncelemelerin ardından teröristlerin kullandığı silahlar, el bombaları ve diğer deliller torbalarla polis aracına konularak kriminal laboratuvara götürüldü.

        Teröristlerin cesetleri de incelemenin ardından cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

        Operasyon düzenlenen dairede bazı camların kırıldığı gözlenirken, teröristlerin evi kısa bir süre önce bölgedeki bir emlakçıdan kiraladıkları öğrenildi.

        Öte yandan, operasyon düzenlenen evin alt katındaki daireye vatandaşlarca Türk bayrağı asıldı.

        Ankara'nın Etimesgut ilçesi Yapracık Mahallesi'nde polis ekiplerince gece saatlerinde düzenlenen operasyonda, eylem hazırlığı yaptıkları belirlenen ve terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları değerlendirilen 2 terörist etkisiz hale getirilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler