Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'u 3-0 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

        Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor'un zorlu bir takım olduğunu dile getirdi.

        Rakiplerine karşı maçın başından sonuna kadar üstün oynadıklarını belirten Kocaman, şöyle konuştu:

        "Golleri bulduktan sonra farkı artıracak pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Son iki sezonda, en çok gol pozisyonuna girdiğimiz ve arayış içerisinde olduğumuz maçlardan bir tanesiydi. Son derece iyi oynayan oyuncularımı tebrik ediyorum. Kazandığımız için mutluyuz."

        - Kardemir Karabükspor cephesi

        Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic ise maçı kazanan Atiker Konyaspor'u tebrik etti.

        Atiker Konyaspor karşısında kötü oynadıklarını aktaran Barisic, "İlk yarı çok basit hatalar yaptık. Rakibimiz bizden iyi oynadı ve maçı kazandı." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler