Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Geleneksel Hint danslarını modern dansla buluşturan, tanınmış dans grubu Navdhara Hindistan Dans Tiyatrosu, "A Passage to Bollywood" müzikali ile 16. Mersin Uluslararası Müzik Festivali'nin kapanışında sahne alacak.

        Festival komitesinden yapılan açıklamaya göre, dünya turneleri gerçekleştiren grup, 16. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında kente gelecek.

        Ashley Lobo’nun koreografisini yaptığı, romantizm ve dramayla bezeli tiyatral fantezi "A Passage to Bollywood" müzikali, festivalin kapanış etkinliği olarak 25 Mayıs saat 20.00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

        Klasik Hint ile modern dans temalarını birlikte barındıran müzikal, 22 kişilik genç bir kadroyla izleyicinin karşısına çıkacak.

        Müzikal, hayallerinin peşinden koşarak Mumbai’ye giden bir gencin hikayesini anlatıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler