Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 25 Mayıs Dünya Afrika Günü dolayısıyla Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde'nin eşi Hadja Djene Kaba Conde ve bazı Afrika ülkeleri büyükelçilerinin eşleri ile Afrika Evi El Sanatları Pazarı ve Kültür Merkezi'ndeki sergiyi gezdi.

        Emine Erdoğan, 25 Mayıs Dünya Afrika Günü ve Afrika Evi El Sanatları Pazarı ve Kültür Merkezi'nin kuruluşunun birinci yıl dönümü dolayısıyla merkezi ziyaret etti.

        Türkiye'de görev yapan bazı Afrika ülkeleri büyükelçilerinin eşleri tarafından karşılanan Emine Erdoğan, Gine Cumhurbaşkanı Conde'nin eşi Hadja Djene Kaba Conde ile bir araya geldi.

        Afrika el sanatlarından örneklerin yer aldığı sergiyi gezen Emine Erdoğan ve Conde'ye Etiyopya kahvesi ve Türk kahvesi ikram edildi.

        Emine Erdoğan, daha sonra Afrika Evi El Sanatları Pazarı ve Kültür Merkezi'ndeki ürünler ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler