Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Kars'ta, denetim altındaki hükümlülerin kamuya kazandırılması amacıyla hatıra ormanı oluşturuldu.

        Kars Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve İl Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde, Açık İnfaz Kurumu karşısındaki alanda 500 fidan toprakla buluşturuldu.

        Başsavcısı Serdar Durmuş, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Saffet Murat Kasapoğlu, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Soner Fevzi Vurur, hakim ve savcılar da etkinliğe katılarak fidan dikti.

        Durmuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek "Kars yargılama açısından yoğun bir faaliyet dönemi yaşamakta. Darbe dosyaları devam etmekte, bugün de duruşmamız devem ediyor. Öğle arasında hakim, savcı ve mahkumlarla birlikte öyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Mahkumlarımız açısında da faydalı bir etkinlik oldu." dedi.

        Fidan dikim etkinliğinden sonra Durmuş ve beraberindekiler hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler