Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Arjantin'in Milli Günü Ankara'da verilen resepsiyonla kutlandı.

        Arjantin'in Ankara Büyükelçisi Julian Luis Tettamanti'nin ev sahipliğinde CerModern Sanat Merkezi'nde verilen davete, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, İsrail'in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh ve başkentteki bazı misyon şefleri katıldı.

        Resepsiyondaki konuşmasında ülkesinin bağımsızlık süreci hakkında bilgiler paylaşan Tettamanti, bugün dünyanın belirsizliklerle karşı karşıya olduğunu belirtti.

        Arjantin'in de bu belirsizlikleri yadsıyamayacağını dile getiren Tettamanti, çözümün ise sorunları daha da derinleştirecek olan birbirinden uzaklaşmayla değil dünya ile sürdürülebilir, akılcı ve rekabetçi bir entegrasyonla sağlanabileceğini kaydetti.

        Büyükelçi Tettamanti, barış ve dostluk içerisinde Türkiye ve Arjantin'in kültürel, ticari ve teknoloji alanlarda birbirinden çok şey öğreneceğini kaydederek, ülkesinin Türkiye'nin tecrübelerinden faydalanmak istediğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler