Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen iki kişi tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı.

        Sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde farklı adreslerde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen O.A. ile R.Ü., düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

        Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, satışa hazır 80,5 gram Sentetik Kannobinoid maddesi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen bin 180 liraya el konuldu.

        Şüpheli şahıslardan uyuşturucu madde temin elliği tespit edilen şüpheli 3 kişiye de 'Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçlarından işlem yapıldı.

        Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen O.A ve R.Ü, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler