Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Türkiye Basketbol Birinci Ligi play-off final grubu 4. maçında Bursaspor Durmazlar sahasında Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u 80-76 yendi.

        Bursa Atatürk Spor Salonu'nda Mehmet Keseratar, Turgut Işık, Tolga Edis hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk periyodu 19-17 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle geçildi. İlk periyottaki üstünlüğünü ikinci periyotta da devam ettiren Bursaspor Durmazlar, devreyi de 43-29 önde tamamladı.

        Karşılaşmanın ikinci yarısında hücumda ve pota altındaki üstünlüğünü sürdüren Bursaspor Durmazlar, üçüncü çeyreği de 9 sayı farkla 57-48 galip tamamladı. Oldukça çekişmeli geçen son çeyrekte taraftarının da desteğini arkasına alan Bursa temsilcisi karşılaşmayı 80-76 kazandı.

        Konuk takım final grubunda ilk yenilgisini Bursaspor Durmazlar'dan aldı.

        Karşılaşma sonunda Bursaspor Durmazlar takımının teknik heyet ve oyuncuları galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler