Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmada, 3. Denizaltı Filotillası Komodorluğunda görevli bir kurmay binbaşı, denizaltı astsubayı iken bir hafta önce ihraç edilen astsubay ile öğretmen eşi gözaltına alındı.

        İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Marmaris'te operasyon düzenledi.

        Operasyonda, 3. Denizaltı Filotillası Komodorluğunda görevli kurmay binbaşı U.P. (36), denizaltı astsubayı iken bir hafta önce meslekten ihraç edilen astsubay A.Y. (37) ile bir ortaokulda öğretmenlik yapan eşi S.Y. (34) gözaltına alındı.

        Marmaris Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, İzmir'e gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler