Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Şırnak Belediyesi iki bin kişiye iftar verdi.

        Yeni Mahalle'de bulunan Geylani Camisinin altında kurulan salonda 7'den 70'e vatandaşlar bu yılki ilk iftarlarını açtı.

        KHK kapsamında Şırnak Belediyesine Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan boyunca her gün iki bin kişiye yetecek yemeğin hazırlanıp dağıtılacağını söyledi.

        Kentte fakir, muhtaç, işçi her vatandaşın gelebileceği bir mekan hazırladıklarını belirten Bedirhanğlu, şöyle konuştu:

        "Ramazan ayını vatandaşlarımıza en iyi şekilde yansıtmak adına belediye olarak çalışmalarımız devam ediyor. Geylani Cami altında hazırladığımız yemekhanede her gün iki bin kişiye yemek verebilecek şekilde hazırlandı. Ramazan ayı boyunca hem burada sıcak yemeği vatandaşlarımıza sunacağız hem de mobil aşevini birkaç güne kadar bazen değişken, bazen sabit yerde halkımızın hizmetinde olacak. Ayrıca her gün iki bin ekmek dağıtımımız da pazartesi gününden itibaren başlayacak. Tüm İslam aleminin ramazan ayını tebrik ediyorum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

        Vatandaşlardan Mustafa Kanıt da iftar etkinliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler