Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor'u deplasmanda 4-0 yenen Beşiktaş'ın 2016-2017 sezonunda şampiyonluğunu ilan etmesi, Ağrı'daki siyah-beyazlı taraftarlar tarafından coşkuyla kutlandı.

        Şehir merkezindeki kahvehane ve restoranlarda kurulan dev ekranlarda karşılaşmayı izleyen Beşiktaşlılar, maçın bitiş düdüğüyle beraber büyük sevinç yaşadı.

        Dörtyol Meydanında toplanan taraftarlar meşaleler yakarak, "En Büyük Beşiktaş" ve "Siyah Beyaz, şampiyon Beşiktaş" şeklinde tezahürat yaparak üst üste 2. şampiyonluğunu kutladılar. Bazı taraftarlar da havai fişek patlattı.

        Araç konvoyları da oluşturan çok sayıda Beşiktaş taraftarlar, korna çalarak, ellerindeki bayraklarla coşkularını paylaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler