Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor'u deplasmanda 4-0 yenen Beşiktaş'ın 2016-2017 sezonunda şampiyonluğunu ilan etmesi, Muğla'daki siyah-beyazlı taraftarlar tarafından coşkuyla kutlandı.

        Menteşe ilçesindeki siyah-beyazlı taraftarlar, kutlama için Cumhuriyet Meydanı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin bulunduğu Kötekli Mahallesi’nde bir araya geldi.

        Siyah-beyazlı taraftarlar, meşale yakıp tezahüratta bulunurken, bazı Beşiktaşlılar araçlarıyla konvoy oluşturup sevinç gösterilerinde bulundu.

        - Bodrum

        Bodrum ilçesindeki Beşiktaşlı taraftarlar da takımlarının şampiyonluğunu, karşılaşmayı izledikleri Kumbahçe Mahallesi sahilinde kutladı.

        Meşaleler yakan taraftarlar, dev Beşiktaş bayrağı açtı. Taraftarlar, tezahürat eşliğinde Cumhuriyet Caddesi'nden ilerleyerek Bodrum Belediye Meydanı'na geldi. Ellerinde Beşiktaş bayrakları ile sevinç gösterisine devam eden gruba otomobilleri ile konvoy oluşturan taraftarlar da korna çalarak katıldı.

        Bodrum Beşiktaşlılar Derneğince organize edilen kutlamada da taraftarlar doyasıya şampiyonluk sevinci yaşadı.

        - Yatağan

        Evlerinde ve ilçedeki işletmelerde maçı izledikten sonra Belediye Meydanı’nda toplanan siyah-beyazlılar burada tezahüratlarla Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutladı. Araçlarıyla konvoy oluşturan taraftarlar Cumhuriyet Caddesi'nde tur atarak yeniden Belediye Meydanı'na geldi. Meşaleler yakan taraftarlar şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

        Kutlamalara katılan Beşiktaş taraftarı Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık'a, Elif Çalık ve Gülsem Ocak isimli iki kız çocuğu çizdikleri kara kartal ve Beşiktaş logolu tabloyu hediye etti.

        - Fethiye

        Beşiktaşlı taraftarlar maç sonunda Fethiye ilçesinde, şampiyonluk kutlaması yaptı. Kordon boyunda toplanan taraftarlar Çarşı Caddesi'ndeki Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneğine kadar yürüdü. Dernek önünde meşale yakan grup şampiyonluk tezahüratları yaptı.

        Grup daha sonra ilçede konvoy yaptı.

        - Marmaris

        Marmaris'te Beşiktaşlı taraftarlar Kordon Caddesi boyunca motosikletleri ve otomobilleri ile sevinç turu attı. Atatürk Meydanı'nda bayraklarıyla marşlar söyleyip meşaleler yakan taraftarlar ilçede tatillerini geçiren turistler ilgiyle izledi.

        Taraftarların sevinçleri, ilçede zaman zaman trafiğin durmasına neden oldu.

        - Milas

        Ligin bitimine bir hafta kalan şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları, Milas ilçesinde de yapıldı.

        Atapark’ta bir araya gelen taraftarlar, ellerindeki bayrak ve flamalarla takımları lehine tezahüratlarda bulundu.

        Güvenlik önlemlerinin alındığı kutlamalarda, bazı taraftarlar konvoy oluşturup tur attı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler