Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig play-off yarı final ikinci maçında deplasmanda Eskişehirspor'a yenilerek elenen Giresunspor'un kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, turu geçemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

        Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başı ortaya koydukları play-off hedefini gerçekleştirdiklerini ancak yarı final mücadelesinde başarılı olamadıklarını ifade etti.

        Berabere biten ilk maç sonrasında ikinci maça mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirten Özkul, "İlk yirmi dakika gol yemeseydik her şey farklı olabilirdi, yediğimiz erken gol demoralize olmamıza yol açtı. Üzerine bir de Volkan Okumak'ın maçın hemen başında sakatlanması oyunumuza sekte vurdu. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık, turu geçemediğimiz için üzgünüz." diye konuştu.

        Bu sezonki durumdan ders çıkaracaklarını vurgulayan Özkul, "Transferlerimizi ve kadromuzu bu sezondan aldığımız derslere göre oluşturacağız. Önümüzde zaman var. Konuşup, tartışıp iyi bir sonuca varacağımızı düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler