Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - İngiliz iş adamı Joe Lewis'e ait "Aviva" isimli 150 milyon dolarlık mega yat, Bodrum Kalesi açıklarına demir attı.

        İngiliz Tavistock şirketine ait 98 metre uzunluğundaki "Aviva" isimli yat, önceki gün sabah saatlerinde ilçeye gelmişti. İlk olarak Yalıkavak Küdür açıklarına demirleyen yat, burada bir gün kaldıktan sonra Bodrum'un "sosyetik mahallesi" olarak bilinen Göltürkbükü açıklarına geçti. Buradaki koya dün öğle saatlerinde demirleyen ve bir gece bölgede konaklayan mega yata, zaman zaman sürat botlarıyla sahilden misafir getirildi.

        Büyüklüğüyle dikkati çeken yat, sabah saatlerinde Bodrum Kalesi açıklarına demir attı. Kara Ada önlerinde bekleyen yata yerli ve yabancı tatilciler yoğun ilgi gösterdi.

        Bazı günlük tur tekneleri de mega yatın yakınından geçti. 40 süit odası, iki sürat botu girişi bulunan 4 katlı yatın kaç gün daha ilçede kalacağı henüz bilinmiyor.

        Öte yandan yatta Joe Lewis'in olup olmadığı konusunda bilgi verilmedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler