Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş'un Varto ilçesinde bir sığınakta 16 büyük mutfak tüpü ve 6 piknik tüpü ile çeşitli yaşam malzemeleri ele geçirildiği bildirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığına bağlı birliklerce düzenlenen "Şehit Piyade Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal 2017/11 Operasyonu" kapsamında Varto ilçesi Taşlıyaka köyü Selçuk mezrasında arazi arama tarama çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

        Çalışma kapsamında bölgede 4 odalı sığınak tespit edildiği aktarılan açıklamada, bu sığınakta 16 büyük mutfak tüpü, 6 piknik tüpü, 44 büyük ve 35 küçük pil, 7 akü, 2 güneş paneli, leşker kıyafeti, 7 kazma, balta, balyoz, 6 testere, tahra, merdane, 2 tepsi, ahşap yemek sofrası, 2 ekmek pişirme sacı, set üstü ocak, 3 tabak, 2 el feneri, 4 cam su bardağı, çakmak gazı, 8 kilogram çamaşır deterjanı, 4 litre sıvı el sabunu, 5 litre bulaşık deterjanı, 6 bulaşık süngeri, 2 leğen, 25 metre su hortumu, katalitik soba ve 18 metrekare halıfleks ele geçirildiği kaydedildi.

        Açıklamada, halkın huzur ve güvenliği için terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulanarak, vatandaşların ihbarlarının emniyet ve asayişin sağlanması konusunda etkinliği artıracağı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler