Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - ÇAYKUR'un Artvin'deki fabrikalarında mevsimlik işçi olarak çalışacak 170 kişi kurayla belirlendi.

        Arhavi ilçesindeki Spor Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine, ÇAYKUR'un Arhavi, Hopa, Kemalpaşa, Muratlı fabrikalarında mevsimlik işçi olarak çalışmak için başvuruda bulunan 3 bin 288 kişi katıldı.

        Kurada numarası çıkan vatandaşlar mutluluklarını, telefonla aradıkları yakınlarıyla paylaşırken, numarası çıkmayanlar salondan üzgün ayrıldı.

        ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim, işe alınacakların 4 ay süreyle mevsimlik işçi olarak fabrikalarda çalışacağını söyledi.

        Arhavi, Hopa, Kemalpaşa ve Muratlı çay fabrikalarında mevsimlik işçi olarak çalışmak için İŞKUR aracılığıyla kuruma müracaatta bulunan 170 kişinin kurayla belirlendiğini dile getiren Alim, "Noter huzurunda, milletin huzurunda şeffaf bir şekilde kura çekimini yaptık. Yarın da Trabzon bölgesinin kura çekimini yapacağız. Nasip olursa cuma günü de Giresun Tirebolu'da kura çekimi yapacağız. Özelde illerimiz için genelde de ÇAYKUR ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

        Alim, ÇAYKUR bünyesinde Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'daki fabrikalarda çalıştırılmak üzere toplam bin 500 mevsimlik işçi alınacağını belirterek, bu kadrolar için toplamda 28 bin 483 başvuru olduğunu kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler