Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, belediye yöneticileriyle bisiklete binip mahalleleri gezdi.

        Mezitli Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya gör, Tarhan, sorunları yerinde tespit etmek ve bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla belediye yöneticilerini de yanına alıp mahallelere ziyaretlerde bulundu.

        İlçe sakinleriyle görüşerek dilek ve şikayetlerini dinleyen Tarhan, Mezitli sahil şeridindeki 15 kilometrelik bisiklet ve yürüyüş yolunu da gezdi, incelemeler yaptı.

        Yolların durumundan iş yeri tabelalarına kadar pek çok konunun gündeme geldiği ziyaretlerde vatandaşlar, Tarhan'a sıkıntılarını anlatma şansı buldu.

        Tarhan, yaptığı açıklamada, Mezitlilerin belediyeye ulaşabilmesi için tüm yöntemleri denediklerini belirtti. Göreve geldikleri günden itibaren halk günlerini mahallelere taşıdıklarını aktaran Tarhan, şöyle konuştu:

        "Bir şekilde bize ulaşamayan vatandaşların ayağına gitme prensibini belirledik. Kırsal bölgelere kadar gittiğimiz halk günlerinde belli sabit bir noktada vatandaşın sorununu dinlemek yerine uygulamayı bir ileri noktaya taşıyarak bisikletlerle mahalle aralarına giriyoruz. Deyim yerindeyse çat kapı vatandaşlarla görüşüyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler