Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Trafik kazasında şehit olan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in anneannesi Semiha Yavuz, torununun ölümünden 22 gün sonra 85 yaşında yaşamını yitirdi.

        Denizli’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki anneannesi Semiha Yavuz, kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi.

        Başsavcı Alper’in Kavaklıdere’deki kardeşi Ümit Alper'le yaşayan Yavuz, aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Yavuz için Kavaklıdere Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

        Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ile yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazının ardından Yavuz’un cenazesi, Kavaklıdere Alan Mezarlığı'na defnedildi.

        Biri erkek 4 çocuk annesi Yavuz'un, torunu Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in ölümünün ardından büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi.

        Yavuz, son olarak Şehit Başsavcı Alper için 19 Mayıs'ta Kavaklıdere ilçesinde düzenlenen mevlitte taziyeleri kabul etmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler