Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, ligin son haftasında evinde konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına Yılmaz Atabarut tesislerinde başladı.

        Teknik Direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlıkları bulunan Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Jeremy Bokila ve özel izinli Miguel Lopes katılmadı.

        Öte yandan Kardemir Karabükspor maçıyla yeşil sahalara veda edecek olan takım kaptanı Custodio, antrenman öncesi takım arkadaşlarına ve teknik heyete veda konuşması yaptı. 33 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusunun gelecek sezon Portekiz ligi ekiplerinden Braga'nın teknik ekibinde görev alacağı bildirildi.

        Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Okan Buruk, ligi galibiyetle tamamlamak istediklerini kaydetti.

        Oyuncularının performansından büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Buruk, "Son haftalarda hem bize, hem Akhisar Belediyespor’a yakışan bir performans sergiliyorlar. Üst üste kazandığımız maçlar bizde 7. galibiyet hedefi oluşturdu. Son 5 maçtır gol yemiyoruz. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Akhisar Belediyespor, puan olarak ilk defa 48 puana ulaştı. Hedefimiz 51 puanla ligi bitirmek. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Karabükspor dış saha performansı iyi olmasa da iç sahada iyi bir takım. Son maça aynı ciddiyet ve konsantrasyonla çıkacağız."şeklinde konuştu.

        Takım kaptanı Custodio’nun bu hafta futbol yaşamındaki son maçına çıktığını belirten Buruk şöyle konuştu:

        “Custodio’nun bu hafta son maçı olacak. Hem oyuncu hemde kişilik olarak çok değerli bir oyuncu. Başkanımız, yönetim kurulumuz ve biz futbolu bırakmaması için çok ısrar ettik ama verdiği karara saygı duyuyoruz. O da hocalık tarafına geçiyor. Kendisi için bir gelecek çizdi. Futbolculuk kariyerinde olduğu gibi hocalık kariyerinde de başarılar diliyorum”

        Gelecek sezon için mevcut kadroyu korumak istediklerini dile getiren Buruk, fazla transfer yapmak istemediklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler